VAN / GÜRPINAR - Hoşab Borsa İstanbul Yatılı Bölge Ortaokulu

Hoşab Borsa İstanbul Yatılı Bölge Ortaokulu

Adres
HOŞAB MAH. BAŞKALE YOLU KÜME EVLERİ GÜZELSU BORSA ISTANBUL YATILI BÖLGE ORTA OKULU BLOK NO 39 GÜRPINAR / VAN
Vizyon
Temel Düşüncemiz uyarınca, kişiliklerin geliştirilmesini en önemli adım olarak gören Kurumumuz, iki büyük kültürün yüzyılı aşan ortak deneyimlerini çağdaş verilerle birleştiren atılımcı çalışmaları ilke edinmiştir. Biz, ancak böyle bir anlayışın kendisiyle ve çevresiyle barışık, yapıcı, olaylara olumlu yaklaşan, uygun kararlar alan, aydın, üretken, sorumluluk sahibi insanlar yaratacağını bilmekteyiz.
Misyon
Öğrencilerimizin kendilerini ve sahip oldukları özgün ve yapıcı-yaratıcı güçleri tanımalarını sağlamak ; bu özelliklerini geliştiren, sorumlu, özgür, üretken, katılımcı ve mutlu birer birey olmaları için tüm olanakları kullanmaktır.
Badminton, Masa Tenisi, Bilgi Yarışmaları, Satranç
Lojman
24 - Öğretmenlerimizin yaralandığı 3 blok halinde yan yana bulunan toplamda 24 dairesi vardır.
Van´a 62km, Gürpınar´a 40 km uzaklıktadır.